Påskens beste laksemiddag

Gi påsken et løft med denne smakfulle laksemiddagen! Dette er en rett som kombinerer vårens friske smaker med enkel tilberedning – perfekt for både familie og gjester rundt påskebordet.

Slik gjør du:

  1. Lag sausen ved å røre sammen Creme Fraîche, presset appelsinsaft, sitronsaft, soyasaus, honning, chili og vårløk i en bolle.
  2. Skjær laksen i porsjonsstykker à ca. 150 g. Legg bitene i en stekepanne med middels høy temperatur med litt smør i.
  3. Drypp over litt soyasaus på stykkene og stek dem på en side i ca. 2 minutter.
  4. Snu laksestykkene og stek dem videre i 1-2 minutter. Fordel den smakfulle sausen mellom laksebitene og la den småkoke med laksen i ca. 3 minutter. Tilberedningstiden vil variere litt avhengig av hvilken tykkelse fisken har. Legg gjerne på et lokk på slutten av koketiden.
  5. Fordel appelsinskivene, finsnittet vårløk og granatepleperler over retten og server kokt ris med soyasaus til.