Påskens beste laksemiddag
Gi påsken et løft med denne smakfulle laksemiddagen! Dette er en rett som kombinerer vårens friske smaker med enkel tilberedning – perfekt for både familie og gjester rundt påskebordet.

Slik gjør du:
- Lag sausen ved å røre sammen Creme Fraîche, presset appelsinsaft, sitronsaft, soyasaus, honning, chili og vårløk i en bolle.
- Skjær laksen i porsjonsstykker à ca. 150 g. Legg bitene i en stekepanne med middels høy temperatur med litt smør i.
- Drypp over litt soyasaus på stykkene og stek dem på en side i ca. 2 minutter.
- Snu laksestykkene og stek dem videre i 1-2 minutter. Fordel den smakfulle sausen mellom laksebitene og la den småkoke med laksen i ca. 3 minutter. Tilberedningstiden vil variere litt avhengig av hvilken tykkelse fisken har. Legg gjerne på et lokk på slutten av koketiden.
- Fordel appelsinskivene, finsnittet vårløk og granatepleperler over retten og server kokt ris med soyasaus til.